klamydia piller

Klamydiapiller

Klamydiapiller

Har du mistanke om, at du er blevet smittet med klamydia, fordi du har dyrket ubeskyttet sex, kan du forholdsvis nemt teste dig selv for klamydia. Alt hvad du skal gøre, er at købe en af de hjemmet

Selvfølgelig kan du bare vente og se, om du begynder at udvise symptomer som svien ved vandladning eller får udflåd fra urinrøret eller livmoderhalsen. Men problemet er, at mange mennesker slet ikke får nogle symptomer, selvom de er blevet smittet med klamydia. Derfor er det en rigtig god ide at tage en test, hvis du har dyrket ubeskyttet sex. Så er du helt sikker!

Azithromycin

Klamydia piller

Fjerner din klamydia symptomer allerede efter 72 timer. Disse er de mest effektive klamydia piller på markedet. Bestil direkte online og få leveret i morgen.

Bestil klamydiapiller >

klamydia test

Klamydia test

Klamydia test til mænd og kvinder med 99% præcision. Bestil online og få leveret i morgen.

Bestil klamydiatest >

Viser din klamydia test sig at være positiv, behøver du ikke gå i panik. Klamydia er forholdsvist nemt at behandle. Alt hvad du skal gøre, er at spise et par piller.

Piller mod klamydia

klamydia piller virker godtKlamydia behandles med antibiotika ligesom en almindelig halsbetændelse. Antibiotika virker ved at hæmme bakteriernes stofskifte, så deres formering begrænses. Går du til lægen, vil han oftest udskrive en kur med 14 til 20 piller, som du skal tage over 7 til 10 dage – to piller hver dag.

Har du udviklet symptomer på klamydia som f.eks. svien ved vandladning eller udflåd fra urinrør eller livmoderhals og eventuelt feber, vil symptomerne allerede begynde at bedres i løbet af et par dage efter du har startet behandlingen.

Selve købet af din klamydia medicin foregår ved, at du enten går ind på en hjemmeside, der sælger receptpligtig medicin online eller kontakter din egen læge.

Kan jeg få klamydia piller i håndkøb?

Da klamydia tabletter indeholder antibiotika, har du hidtil ikke kunnet købe dem i håndkøb. De har været receptpligtige og blev kun solgt til dig, hvis du gik ned på apoteket med recepten fra lægen.

Synes du turen til familielægen bliver lige lovlig pinlig – på trods af, at han har tavshedspligt – har du faktisk en anden mulighed, som de færreste kender til. Du kan nemlig købe lægeordineret medicin online.

Sådan køber du klamydia tabletter

Selve købet af din klamydia medicin foregår ved, at du går ind på en hjemmeside, der sælger receptpligtig medicin online. Her vælger du et præparat for den lidelse, du vil behandles for – her klamydia – og besvarer en række spørgsmål i en formular om din alder, højde og vægt, samt om du har allergi, hjerteproblemer eller arvelige sygdomme.

Derefter bliver du spurgt ind til din klamydia-lidelse. Bland andet spørger de om, om og hvornår du har taget en test, samt hvilke symptomer du oplever og om du oplever nedsat lever- eller nyrefunktion, er allergisk over for antibiotika eller har andre oplysninger om medicinforbrug, der kan være relevant for deres læge.

Til sidst oplyser du leveringsadresse, vælger betalingsmåde og indsender bestillingen. På intet tidspunkt beder tjenesten om dit CPR-nummer, så din læge vil ikke få besked om, at du har købt klamydia medicin online.

Når tjenesten har registreret din bestilling, gennemgås oplysningerne af en læge, inden pillerne pakkes og sendes med posten. Har lægen yderligere spørgsmål eller vil lægen ikke anbefale behandling med det valgte præparat, kontaktes du af tjenesten på den mailadresse eller det telefonnummer, du opgiver.

Er der nogle bivirkninger?

Da de antibiotika-præparater der anvendes til behandling af klamydia er meget bredspektrede, rammer behandlingen i princippet alle bakterier i kroppen.

Det betyder, at du f.eks. godt kan opleve kvalme, luft i maven, diarre og i sjældne tilfælde ligefrem opkastninger, fordi antibiotikummet også svækker bakteriefloraen i mavesækken.

Derudover kan der i sjældne tilfælde opstå smerter i leddene, smags- og synsforstyrrelser, nedsat hørelse og diverse hududslæt og kløe og i yderst sjældne tilfælde kan der opstå hjertebanken, brystsmerter, øresusen og overfølsomhed for lys.

Bliver du meget generet af disse symptomer, bør du søge egen læge og fortælle, at du har taget det pågældende præparat.

Medicinen hedder Azithromycin

et billede af klamydia tabletterAzithromycin er det præparat, der synes at have den bedste virkning mod alle de varianter af chlamydia- og chlamydophila-bakterier, der giver klamydia.

En anden væsentlig fordel ved Azithromycin er, at du kun skal tage to piller i løbet af en dag for at slippe af med din klamydia.

Et andet virksomt præparat er Zitromax, der også er baseret på makrolider. Begge er lægemidler baseret på makrolider, der er et antibiotikum, som indeholder en makrocyklisk lactonring. Det er dog væsentlig dyrere og her skal du tage fire tabletter over to dage, før du er klamydia-fri

Husk at tage en kontroltest

Skal du være helt sikker på, at du er blevet klamydia-fri, bør du tage en kontroltest senest 4 uger efter behandlingen blev påbegyndt. Er den negativ, kan du begynde at dyrke sex igen.

I den mellemliggende periode bør du kun dyrke beskyttet sex – og det er nok også en god ide at gøre i fremtiden, hvis du ikke vil pådrage dig en ny gang klamydia igen.

klamydia piller

Thorbjørn Petersen

doc24.dk

5 12
Rating 5,00 / 12
5 12

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.