Brystforstørrelse i København – Anmeldelse af klinikker

Der bliver lavet mange brystforstørrelser årligt på verdensplan, hvorfor du også vil kunne finde mange klinikker i Danmark, som leverer et flot og naturligt resultat.

Udgivet 27.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Vi vil i denne artikel klæde dig bedst på, når du skal til at finde en klinik til brystforstørrelse i hovedstadsområdet. Det er vigtigt at undersøge, hvilken klinik du gerne vil have til at lave operationen på dig, inden du booker en tid ved en tilfældig klinik.

På den måde er du sikret, at du vælger det helt rette sted for dig. Et godt resultat af brystforstørrelse handler oftest om, at du skal finde en ordentlig og verificeret klinik.

Brystforstørrelse er en meget typisk operation, hvorfor der også er mange, som tilbyder at udføre den på dig.

Video: Oftest stillede spørgsmål

Når du gerne vil have en brystforstørrelse, er det vigtigt, at du inden operationen er klædt ordentligt på i forhold til klinikkens procedure, og at der er en god snak både før og efter operationen, hvor du kan få den bedste vejledning i forhold til type, størrelse med mere.

Det er derfor væsentligt at finde et sted, der tilbyder disse ting, så du kan føle dig tryg i hele processen. Det er en operation, hvor du ændrer noget på dit udseende, hvilket også kan give dig følelser, som du måske ikke har været forberedt på.

Roskilde Privathospital

En af Danmarks ældste og mest populære klinikker indenfor brystoperationer af alle slags (silikone, implantater, BFO, brystløst etc.)

Læs mere
9.1score
Ad

Det er kvinder i alle aldre, som gerne vil have foretaget en brystforstørrelsesoperation, hvilket der er forskellige årsager til. Nogle vil gerne have større bryster, da de ikke føler, at deres bryster passer til deres kropstype.

Andre vil gerne have lavet større bryster, efter de har ammet, da brysterne kan blive mindre efter amning, og huden omkring kan blive slappere.

Der er mange grunde til at have et ønske om at lave en kosmetisk forandring på kroppen, hvorfor vi vil komme med nogle gode, anerkendte klinikker i Københavnsområdet, hvor du er sikret en ordentlig behandling, som der skal til.

 

Brystforstørrelsesoperation i København

Der findes både privathospitaler eller plastikkirurgiske klinikker, som tilbyder denne operation. Det vil sige, at det er noget, som du selv skal betale for – det er derfor ikke noget, der bliver lavet på de kommunale hospitaler i det kosmetiske henseende.

Brystforstørrelse er en operation, man gør for sit udseende og for sit velvære, og det er derfor ikke noget, som det offentlige vil betale for. I København ligger der både privathospitaler samt plastikkirurgiske klinikker.

Der er derfor et bredt udvalg, hvorfor det er en god idé at sætte sig ind i de forskellige klinikkers procedurer og evt. tale med personale fra forskellige steder, inden du vælger, hvem der skal foretage din operation.

Mange steder vil man altid give dig en mulighed for en gratis konsultation, hvor du kan mærke efter, om det er et samarbejde for dig. Vi vil anbefale, at du finder et sted, som tilbyder dette, uanset om det er en gratis service eller ej.

Men det er så vigtigt, at der er en god kemi mellem sygeplejersken, lægen og dig. Konsultationen vil oftest være med en sygeplejerske, der har prøvet af vejlede omkring brystforstørrelse før.

Du kan derfor trygt lade dem fortælle og vejlede, men husk, at det er din krop, hvorfor du også bestemmer i sidste ende.

Typisk vil en sygeplejerske eller læge vejlede på baggrund af erfaring, hvorfor det altid er en god idé at lytte til deres råd – men det er også fint at have sine egne holdninger til sin egen krop.

Find derfor et sted, hvor du føler dig tilpas, og hvor du føler, at du kan få den bedste og mest givende vejledning i processen op til en brystforstørrelse. Dette gør du blandt andet ved at undersøge steder, som tilbyder brystforstørrelse.

CeriX – Kosmetisk speciallægeklinik

CeriX er en kosmetisk speciallægeklinik, som du kan finde i de større danske byer, hvorfor du også kan finde en klinik i København.

Hos CeriX kan du blandt andet få lavet en brystforstørrende operation, men de tilbyder også mange andre kosmetiske behandlinger.

Klinikken tilbyder brystforstørrelse ved hjælp af implantater, som er det, vi til hverdag vil kalde silikoneimplantater.

Nogle implantater er lavet i silikone, men der findes også andre varianter, hvor indholdet er saltvand. Det er noget, som personalet kan vejlede dig i, hvad der vil passe til dig.

Når du vælger at få indlagt implantater, vil du også selv kunne vælge størrelse og form. Der findes nemlig to typer af former; dråbeform og runde implantater.

De dråbeformede vil kunne give et mere naturligt look, som mange efterspørger, når de vil lave en kosmetisk forandring på kroppen.

Derudover vil du kunne vælge størrelse, som oftest vil handle om at finde en størrelse, der passer til din kropstype. Det nytter ikke, at du får bryster, som ikke passer til din statur. Det er her, personalet oftest vil hjælpe dig med noget vejledning.

Hvis du går efter et mere naturligt look, end de dråbeformede implantater kan give, tilbyder CeriX også en brystforstørrelse med dit eget fedt. Det vil sige, at de suger fedtet fra et andet sted på kroppen eksempelvis lår eller mave.

Denne operation er dog mere langvarig, da man fedtsuger over flere omgange. En standard brystforstørrelsesoperation vil tage cirka en time, hvor du selvfølgelig derefter skal have mulighed for opvågning etc.

Inden forløbet starter, vil personalet tale med dig, hvilket vi som sagt anbefaler, så der er en overensstemmelse i jeres forventninger til processen og resultatet.

AK-Nygart – Akademiklinikken

AK-Nygart er også en klinik, som du kan finde i gadebilledet i København, derudover findes den også i Aarhus og Lyngby. AK-Nygart tilbyder også brystforstørrelsesoperationer, og de laver mange af dem årligt, hvilket giver et godt indtryk, hvis du selv overvejer at få foretaget sådan en operation.

AK-Nygart har nogenlunde samme procedure som CeriX, det eneste, de skiller sig ud på, er, at AK-Nygart har tre forskellige typer af implantater, som man kan få sat ind.

De har både de runde og faste implantater, de dråbeformede implantater samt runde og bløde implantater. Der er derfor et stort udvalg til formen af dine nye bryster.

Du skal også her ind til en forundersøgelse, hvor der bliver forventningsafstemt, hvad du forventer, og hvad de kan tilbyde dig. Alle samtaler inden operationen er gratis, hvorfor det bare handler om at finde de helt rette implantater til dig.

Læger vil rådgive dig efter din kropstype og mulige komplikationer, hvilket vi selvfølgelig vil anbefale, at du forholder dig til – de vil i hvert fald rådgive efter deres erfaringer.

Som brystforstørrelsesoperation vil du også kunne blive tilbudt at få dit eget fedt i brysterne sammen med et mindre implantat hos AK-Nygart, hvilket de anbefaler til kvinder, der både gerne vil ændre størrelsen, men også forventer en ændring i brysternes form. Denne type brystforstørrende operation bliver kaldet hybrid-bryster.

Amalie Klinikken – Privatklinik

Amalie Klinikken er også en privatklinik med speciale i plastikkirurgi, som du kan finde i København. De tilbyder også andre servicer end brystforstørrelsesoperationer blandt andet brystløft.

Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at foretage et brystløft, hvis du ønsker en brystforstørrelse. Det er noget, lægerne er meget gode til at vurdere og rådgive om, hvis de mener, at det vil være nødvendigt for dig.

Sommetider vil det også være nødvendigt efter en operation, idet du har fået mere tyngde i brysterne grundet deres nye størrelse og vægt.

Som de ovenstående klinikker laver Amalie Klinikken også to forskellige typer af brystforstørrelsesoperationer: brystforstørrelse med implantat eller med ens eget fedt, derudover laver de også hybrid-bryster.

Der er forskel på de tre operationer, hvilket klinikken også vil informere dig om, hvad dine muligheder er. Typisk vil man lave en brystforstørrelse med implantater, hvis man så efter mange år med implantater gerne vil have dem ud, men stadig ønsker fylde, laver man fedtsugningen.

Fedtsugningen, hvor fedtet føres op i brystet, kan også laves, selvom man ikke har haft implantater i før. Hos Amalie Klinikken kan du ringe til dem om priser, tider og rådgivning.

Hvis du efterfølgende beslutter dig, at det skal være dem, der skal udføre operationen, vil der være en forundersøgelse, hvor du får vejledning til valg af implantater, placering af implantatet etc.

Aleris Hamlet – Kosmetik og kirurgi

Aleris Hamlet er et privathospital, der har mange hospitaler rundt i landet. Der er derfor mange speciallæger inden for plastikkirurgi, som vil gøre alt for, at du får det bedste resultat med en brystforstørrende operation.

Aleris Hamlet findes mange steder i Jylland, men de har også et privathospital i København. Ved Aleris Hamlet bliver der også tilbudt de to hyppigste brystforstørrende operationer; enten med dit eget fedt eller med implantater.

Du kan til hver en tid booke en samtale om en brystforstørrende operation hos Aleris Hamlet, som vil være uforpligtende. Der kan du få den information, som du måske behøver for at kunne træffe det rigtige valg i forhold til, hvilken type af operation du gerne vil have foretaget.

De sørger for, at du har alle de informationer, som du behøver både før og efter operationen. Du tager typisk hjem efter operationen, hvor de efter et par dage vil ringe dig op, så de er sikre på, at du har alt, hvad du behøver for at have den bedste helingsproces.

Roskilde Privathospital

Roskilde Privathospital ligger ikke helt i København, men det er tæt nok på til, at vi tager den med i denne guide. Her bliver der også tilbudt brystforstørrelse ved hjælp af implantater eller fedtsugning.

Der er ikke en procedure, som er bedre end den anden, det kommer igen an på dine forventninger, og hvad din læge rådgiver dig til.

Når du får lavet en brystforstørrende operation med implantater, vil det kun kræve en enkelt operation. Ved en brystforstørrende operation med dit eget fedt vil det kræve flere.

Hos Roskilde Privathospital anbefaler de, at man får lavet den første fedtsugning, hvor man derefter kan vurdere, om der skal en omgang mere til. Anden omgang vil være billigere end første, men i og med det er to krævende operationer, vil denne operationstype også være dyrere.

Inden operationen vil der være nogle indledende konsultationer, hvor du kan få besvaret spørgsmål til operationen, men det er også her, at du vil have mulighed for at få vejledning i operationstype samt implantaternes størrelse og form.

Capio CFR – Hellerup

Capio CFR var oprindeligt et center for rygkirurgi, men har med tiden også fået meget anerkendelse for sin plastikkirurgi – blandt andet brystforstørrelsesoperationer.

Hos Capio CFR kan du også få en brystforstørrende operation med implantater eller med dit eget fedt. Omkring operationsvalget bliver du rådgivet af speciallæger inden for plastikkirurgi, der har lige så høje forventninger til et naturligt resultat, som du også har til operationen.

Størrelse, valg og former bliver taget sammen med speciallægen, som vil vejlede og rådgive dig, så du er bedst klædt på til at tage en god og naturlig beslutning.

Capio CFR vil gerne levere et naturligt resultat af en brystforstørrelse, hvorfor de giver dig rådgivning ud fra din kropstype og dine forventninger til, hvordan resultatet skal se ud.

Hos Capio CFR vil der mindst skulle gå en uge fra samtalen med speciallægen til en eventuel operation.

Dette er en sikkerhed for, at du har fundet de rette implantater og er sikker på, at du gerne vil have en brystforstørrende operation. Det er nogle fornuftige forholdsregler.

Klinikkerne vil ikke operere, hvis du …

Når man får foretaget en brystforstørrelsesoperation, så foregår det under fuld narkose. Det vil sige, at der er meget sikkerhed at tage forbehold for, hvilket ovenstående klinikker også gør.

De skriver alle sammen, at de ikke opererer, hvis du har en BMI (Body Mass Index) over 30, hvis du har hjerte- eller lungesygdomme, har diabetes type 1 eller har epilepsi, hvor du får anfald.

Disse elementer er med til at sørge for dit velbefindende under narkosen og de komplikationer, der kan forekomme efter operationen.

Vi ser disse foranstaltninger, som noget positivt, idet klinikkerne tager forbehold for deres patienters velvære og velbefindende. Det betyder meget, at privatklinikkerne ikke laver en brystforstørrelsesoperation for pengenes skyld, men derimod for patientens ønsker.

Fedtsugning, implantat eller hybrid-bryster?

Det er i forundersøgelserne, at du vil skulle beslutte dig for, hvilken brystforstørrelsesoperation du vil have foretaget. Det handler meget om, hvilket ønske du har til resultatet efter operationen.

Alle klinikker vil gøre deres bedste til at vejlede dig i, hvad der vil være bedst for dig og dine ønsker. Typisk vil du kunne se resultater fra de forskellige operationer, men du skal altid huske på, at mennesker er forskellige, og resultater på forskellige personer vil aldrig være ens.

Det handler derfor meget om dine forventninger til resultatet. Vil du gerne have ændret formen på dine bryster, anbefales det, at du vælger hybrid-brysterne.

Mens en fedtsugning vil give et mere naturligt look, hvilket implantater også vil kunne give. Tal derfor med speciallægen og sygeplejersken, da de har mange erfaringer, som kan bidrage til den rette beslutning.

Hvilken vej får de implantatet ind?

For at man kan gøre brysterne større, bliver man nødt til at lave et snit i brysterne for at lægge implantatet ind, under eller over brystmusklen.

Det mest udbredte snit vil være lige under brystet, da det er det mindst komplicerede sted at komme til. Hvis man går ind gennem kanten af brystet, vil der være mindre risiko for komplikationer efter operationen.

Læs også: Ultimativ guide om brystoperationer

Hvis du gerne vil undgå et snit under brystet, vil lægen typisk spørge til, hvordan du tidligere har dannet ar, og hvordan de ser ud.

Hvis du danner flotte ar, vil der kunne blive lavet et snit ved brystvorten, som med tiden vil falde sammen med brystvortens farve, hvorfor arret bliver skjult flot.

Den sidste vej ind i brystet er gennem armhulen, hvilket kan være fordelagtigt i forhold til ar, da det bliver skjult bedre der, end det gør under brystet.

Dette kan dog kun gøres én gang, hvorfor du ikke kan få en brystoperation igennem armhulen igen på et senere tidspunkt.

Du vil blive vejledt i, hvilken indgang der vil være bedst for dig. Din alder kan nemlig også spille ind i indgangsvinklen, i forhold til om du stadig vil have mulighed for at amme.

Gode muligheder i København

Som du kan læse i ovenstående, er der mange muligheder for at få lavet en brystforstørrende operation i København.

Alle klinikker har speciale inden for plastikkirurgi, hvorfor de selvfølgelig vil gøre deres for, at resultatet udstråler den kvalitet, som de står for.

Du kan sagtens forvente noget af deres resultater, da det er nogle gode kvalitetsklinikker, der leverer et flot og grundigt resultat.

Når du vælger en brystforstørrende operation, er det vigtigt at undersøge din udvalgte kliniks implantater. Der findes mange forskellige mærker inden for implantater, og det er vigtigt, at de bruger nogle kvalitetsimplantater.

De ovennævnte klinikker vil anvende implantater fra Mentor eller Motiva, hvor begge mærker er kendte for deres kvalitet og udvikling inden for implantater. De er både CE-mærket og er også godkendt af FDA.

Derudover vil der også tilbydes en garanti i 3-5 år afhængigt af klinik, hvor de vil fjerne kapseldannelse uden tillæg. I nogle få tilfælde dannes der kapsler i implantaterne, hvilket gør, at de bliver både ømme og hårde, hvorfor det er godt med en garanti for fjernelse af kapseldannelse, så du kan få det fjernet hurtigt.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5