Hårtransplantation i Aalborg

For at hjælpe dig lidt på vej har vi her samlet et overblik over nogle af de bedste klinikker, som ligger i eller nær Aalborg. Derudover guider vi dig også i, hvordan du vælger den klinik, som matcher dine behov bedst.

Udgivet 22.06.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Overvejer du at få foretaget en hårtransplantation? Så findes der herhjemme i Danmark mange kirurgiske klinikker, som har erfaring med lige præcis dette.

Der er så mange forskellige hårklinikker og hospitaler, at det kan være svært at finde rundt i.

 

Hårklinikken

Hårklinikken er en af Danmarks største klinikker, når det kommer til hårtransplantationer. Du kan finde hårklinikken i både Århus og København. Faktisk er klinikken så stor, at du også finder den flere steder i udlandet såsom i Tyskland, Island og USA.

Bag klinikken finder du et yderst kompetent og erfarent hold. Klinikken tilbyder en gratis konsultation, så du kan få en pris, som er baseret på dine behov og ønsker samtidig med du lige kan se dem an.

Klinikken kører deres behandling, efter det der kaldes for et DIP program. I første del af programmet der får du transplanteret hår ved hjælp af den udbredte FUE-teknik.

I andet stadie bliver håret behandlet. Behandling laves individuelt ud fra den enkelte gæsts behov. Det vil sige, at håret bliver behandlet efter en skræddersyet pakke, som er lavet specielt til dig. På den måde får du den mest optimale efterbehandling af dit hår.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

Dan Clinic

Dan Clinic beskæftiger sig både med hud og hår. De er en af Danmarks fineste klinikker.

Den har eksisteret siden 1988, og det er derfor en klinik, som rummer mange års erfaringer med kosmetiske indgreb.

Klinikken ligger i Beder, hvilket er godt og vel en halvanden times kørsel fra Aalborg i bil.

Prisen for en hårtransplantation afhænger af, hvad det er, du skal have lavet. Priserne starter ved cirka en 23.000 kroner.

Dan Clinics hjemmeside kan du finde prislister samt flere informationer om klinikken.

Aros Privathospital

Aros Privathospital er en af landets førende klinikker. Den drives af uafhængige speciallæger, som har specialiseret sig indenfor forskellige fag- herunder er der selvfølgelig nogle med erfaring af hårtransplantationer.

Hospitalet ligger, ligesom Hårklinikken, i Århus. Aros Privathospital er derfor nemt at komme til, om end du så er i bil eller med offentlig transport.

På Aros Privathospital benytter de sig også af FUE-teknikken. Denne teknik suppleres dog med den amerikanske metode, som kaldes for Smartgraft. At få en hårtransplantation ved brug af Smartgraft betyder at du har en mindsket chance for at få ar. Denne teknik er nemlig noget mere skånsom overfor huden.

Hvordan vælger jeg den rigtige klinik?

Det kan være svært at vide hvilken klinik, man skal vælge. Det skal helst gerne være et sted, hvor man føler sig tryg, men selvfølgelig også et sted hvor resultatet bliver som man ønsker. For nogle mennesker spiller prisen naturligvis også en stor rolle.

Så hvordan sikrer man alle disse kriterier bliver opfyldt? Via research og lidt forarbejde inden du vælger.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

Start med at undersøge de forskellige klinikker. Hvad er deres ekspertise, og hvilken erfaring har tidligere patienter hos stedet? Måske du kender nogle, som har fået udført en hårtransplantation på den klinik, du har udset dig? Hvis ikke, kan du nemt finde folk, som deler deres erfaringer på nettet.

Når du har udvalgt dig potentielle klinikker, kan du kontakte dem for at få en vejledende pris. Det er svært at sige, hvad en behandling præcis koster. Prisen afhænger meget af hvorhenne, du får indgrebet lavet, og hvilke ønsker du har.

Find også klinikker i Odense og Aarhus

Nogle steder tilbyder klinikkerne også at prismatche, hvilket kan give dig mulighed for at vælge klinikken, selvom den ved første øjekast havde en dyrere pris end en af de andre klinikker.

Det er helt klart at anbefale, at du opsøger klinikkerne fremfor eksempelvis at skrive en mail. På den måde kan du også mærke efter, om det er en atmosfære og nogle mennesker, som du føler dig tryg ved. For kundeservicen og ”kemien” skal også være i skabet for at du kan føle dig helt tryg.

Sådan foregår en hårtransplantation

De fleste klinikker i Danmark benytter sig af FUE-teknikken. Denne type teknik er en tidskrævende proces, da man kun transplanterer et hår ad gangen.

Hårene tages fra et donorområde, som oftest vil være i nakken. Det skyldes, at hårene her er meget stærke og sunde.

Hårene bliver så transplanteret fra donorområdet til det ønskede sted. Varigheden af en hårtransplantation afhænger af dig og dine ønsker. Jo større et område du vil have dækket, desto længere tid tager det.

Hårtransplantationer kommer i mange forskellige afskygninger. Du kan få foretaget hårtransplantationer af både bryn, skæg og på toppen af hovedet.

Alle hårtransplantationer bør starte med en konsultation, hvor du sammen med kirurgen gennemgår, hvor meget du skal have lavet, og hvad det kommer til at koste.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Dan Clinic

My Looks

Hair Consulting

Skriv en anmeldelse
5/5