Hårtransplantation i Aarhus

Hvis du bor i Aarhus og oplever kraftigt hårtab, kan hårtransplantation for mange være det logiske valg. Men der er mange steder at vælge imellem. Så hvor skal du vælge at få lavet din hårtransplantation?

Udgivet 29.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Leder du efter et sted at få lavet en hårtransplantation i Aarhus, så kommer vi i denne guide ind på, hvor du kan få dette gjort. 

Vi kommer også kort ind på de metoder der bruges og ofte stillede spørgsmål, så du kan få svaret dine evt. spørgsmål her.

Disse klinikker i Aarhus og Østjylland kan du opsøge ifm. hårtransplantation

Herunder kan du læse mere om de klinikker der tilbyder hårtransplantation, og forhåbentlig finde en klinik der møder dine krav.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

Hårklinikken Aarhus

Hårklinikken Århus er en særdeles succesfuld klinik, der har hjulpet masser af glade kunder. De hjælper hvert år mange tusinder danskere med hårtransplantationer, og på verdensplan har op mod 100.000 klienter fået hjælp af de dygtige kirurger hos Hårklinikken.

Hårklinikken Århus har særdeles stor succes når det kommer til alternative behandlingsformer mod hårtab.

Denne klinik tilbyder behandling af hårtab ved hjælp af deres helt unikke hårtabsbehandling. Denne behandling består af et ekstrakt baseret på ingredienser fra planter og mælk fra køer – det unikke er, at der laves et ekstrakt der tilpasses til den enkelte klients behov.

De har altså skabt deres egen succesfulde behandling mod hårtab og er en førende klinik i landet. Hvilket deres 95% succesrate bevidner. Hårklinikken Århus er klar til at hjælpe mænd såvel som kvinder, der lider af hårtab og står altid klar med deres meget professionelle og imødekommen stab.

Dan Clinic

Hvis du leder efter en rutineret klinik, der udfører hårtransplantation i Østjylland, er Dan Clinic et godt bud. Siden 1985 har Jan Sæther, der er kirurg, udført operationer mod hårtab, fra hans klinik i Beder. Her tilbyder han to behandlinger: hårtransplantation og reduktions-operation.

Ved hårtransplantation, transplanteres ”mikroplugs” fra andre dele af hovedet til det skaldede område.

Reduktions-operationen er en anden type behandling, hvor elasticiteten i hårbunden udnyttes. Her trækkes behårede dele fra siderne eller nakken for at dække de skallede områder.

Uanset hvad dit behov er, så står Dan Clinic uden tvivl klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og succesfulde løsninger, der er baseret på mange års erfaring.

Aros Privathospital

Leder du efter en ny og effektiv måde at få lavet din hårtransplantation på, så har Aros Privathospital løsningen. Dette Østjyske privathospital har nemlig en ganske unik teknik, når det kommer til hårtransplantationer.

Aros Privathospital kan som de første i Europa, tilbyde hårtransplantationer med deres revolutionerende apparat ved navn Smartgraft. Det særlige ved dette apparat er, at det er særdeles skånsomt ved dine hårsække. Både når de fjernes fra andre dele af kroppen, og når de implementeres i den hovedbund.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

En anden fordel ved denne skånsomme teknik er, at den næsten ikke efterlader nogen ar, og den øger hårsækkenes overlevevelsevne betragteligt. Med Smartgraft benyttes den effektive FUE-teknik, og på den måde opnås effektive resultater uden syninger og store ar.

Læs også: Klinikker i København og Aalborg og Tyrkiet og Odense

Forskellige metoder til hårtransplantation

Der findes grundlæggende to forskellige metoder når de kommer til hårtransplantation:

  • FUE – Transplantation af enkelte hår
  • FUT – Transplantation af hårstriber.

Begge metoder er særdeles effektive, og du kan her læse mere om hvordan de virker:

FUE Metoden

(Folicular Unit Extraction) er en meget effektiv hårtransplantation metode, der er helt smertefri. Denne metode går kort sagt ud på, at man planter hår i de områder hvor hårtabet er synligt. Det foregår ved at ved at kirurgen tager hårsække fra ryggen, nakken og andre dele af hovedet, og efterfølgende “planter” dem der hvor hårtabet er størst.

Teknikken foregår hurtigt og smertefrit, og til metoden benyttes en meget tynd nål til at implementere nyt hår til det skaldede område.

FUT Metoden

En anden meget effektiv metode til hårtransplantation, er FUT (Follicular Unit Transplantation). Dette er en metode, hvorpå man transplanterer hårstriber. Modsat FUE-metoden, hvor man flytter et hår ad gangen, transplanterer man her en gruppe af 1 til 4 hår ved FUT metoden.

Dette gøres ved at man skærer et lille stykke hud af, fra donerområdet, og placerer det efterfølgende hvor hårtabet er.

Før i tiden gav dette ar fra området hvor man fjernede håret, men i dag er teknologien forbedret så meget, at man næsten ikke kan se nogen ar. Når FUT-metoden udføres, er man under lokalbedøvelse, men stadig ved fuld bevidsthed.

Du skal dog være opmærksom på. at der vil gå et års tid, før du vil få den fulde effekt af denne behandlingsmetode.

Oftest stillede spørgsmål om hårtransplantation

Herunder kan du læse nogle af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med hårtransplantation.

Kan mennesker af enhver alder få en hårtransplantation?

Alle mennesker mellem tyverne og halvfjerdserne kan gennemgå en hårtransplantation. Særligt patienterne i trediverne kan have stor succes med en hårtransplantation da de har et stabilt hårmønster, og der dermed er en lavere risiko for at miste yderligere hår.

Kan både mænd og kvinder få vellykkede resultater med hårtransplantation?

Både mænd såvel som kvinder kan få lavet en hårtransplantation mod hårtab. Der er naturligvis forskellige områder der dækkes, da hårtab ikke optræder ens hos mænd og kvinder. Men begge køn kan have stor gavn af en hårtransplantation

Ser resultaterne af en hårtransplantation naturlige ud?

Det korte svar er ja. Resultaterne af en hårtransplantation ser helt naturligt ud. En dygtig kirurg placerer således hårsækkene på en sådan måde, at det ser helt naturligt ud.

Kan transplanterede hår behandles som normalt hår?

Transplanteret hår har ikke brug for særbehandling. Du kan bruge den shampoo eller balsam som du hele tiden har brugt. Så når det transplanterede hår begynder at vokse, skal du bare behandle det som du gør med dit “gamle” hår. På den måde kan du også klippe og bruge hårgele i det “nye” hår. Efter en hårtransplantation er dit nye hår således helt som det gamle hår.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5