Hårtransplantation i Grækenland

Drømmer du om et mere fyldigt hår, som også ser naturligt ud, så er en hårtransplantation vejen frem. Du kan ved at rejse til Grækenland få den samme standard som i Danmark, men til en langt billigere pris.

Udgivet 21.05.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Det kan være besværligt, hvis man ikke ved så meget om processen, og hvor i Grækenland man skal søge. Der er derfor her samlet en oversigt over de mest hyppige spørgsmål, samt hele processen.

Ovenstående video viser processen trin for trin.

Hvad er en hårtransplantation?

Det kan være svært at vide, hvad en hårtransplantation helt præcist er. Det forsøger vi kort at forklare her. De der får foretaget en hårtransplantation, er oftest folk, som ønsker mere hår, eller som gerne vil have mere fyldigt hår. Der findes dog flere metoder inden for hårtransplantation.

Helt grundlæggende så foregår en hårtransplantation således, at man tager hårsække fra donorområder, hvor de derefter flyttes til det ønskede område.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

Man påfører derefter disse hårsække enkeltvis, således der opnås et naturligt look. Derefter vil hårsækkene blive ved med at producere hår, hvorfor det ofte er en ganske langvarig løsning.

Virker hårtransplantation?

Når man får foretaget en hårtransplantation, er det med henblik på et langvarigt resultat. Ved en hårtransplantation vælger man kun de stærkeste og sundeste donorhår, sådan at der opnås den bedste effekt.

Man taber sjældent hårene igen, da de stammer fra nakken. Håret fra nakken er nemlig et såkaldt genetisk resistent område, der skaber langvarig og ”sikker” hårvækst.

Hvorfor vælge hårtransplantation i Grækenland?

Mange søger mod udlandet for at få foretaget en hårtransplantation. Grækenland er et af disse lande, hvor flere og flere søger til. Det er blevet populært, og det er der være flere grunde til. Grunde er bl.a.:

  • Grækenland er et meget eftertragtet land inden for hårtransplantation.
  • Grækenland er stadig under EU-lovgivning, så de skal leve op til EU lovgivningen. Det vil sige, at lægerne skal være EU autoriserede.
  • Prisen er væsentlig mindre end den i Danmark.
  • Du får behandling efter den nyeste metode, da teknologien udvikles hele tiden.
  • Du kan kombinere din behandling med sightseeing i Grækenland.

Det kan derfor siges, at der er flere grunde som taler for Grækenland. Det er et stadig sikkert valg, ligesom Danmark, bare endnu billigere. Selvom det er billigt, er det godt lige at huske på, at der skal købes en flybillet samt bookes et hotel.

Men du kan finde relativt billige billetter til Grækenland, samt finde billige hoteller. Det kan derfor stadig svare sig at rejse til Grækenland.

Hvor skal jeg få hårtransplantation i Grækenland fortaget?

Der findes flere steder i Grækenland, hvor der fortages hårtransplantationer. Der er flere kliniker at vælge imellem, sådan du kan finde en som passer til dig og dine behov. Der er her i guiden fundet tre klinikker, som alle har gode anmeldelser, som du kan overveje:  

Advanced Hair Clinics

Den første klinik er en af de største indenfor hårtransplantation i Grækenland. Det er samtidig også en klinik, som er førende inden for markedet. Den har et internationalt miljø, og flere rejser til denne klinik for at få fortaget en hårtransplantation. Klinikken ligger i centrum af Athen lige overfor Hilton hotellet.

Det er derfor en god lokation, hvis du også ønsker at kombinere sightseeing. Det er en klinik fyldt med professionelle og dygtige læger. De bruger FUE-metoden, som også er en af de mest almindelige. Den efterlader ingen ar eller sting, og er en forholdsvis enkel metode.

poseidon klinikken

Poseidon årets klinik i 2020

På Poseidon Klinikken møder du en af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. 

Læs mere
9.5score
Ad

Derma Hair Clinic

Derma Hair Clinic har en klinik, som også ligger i Athen. Den ligger tæt på flere hoteller samt tæt på Megaron Music Metro. Derma Hair Clinic er en anden velkendt hårtransplantations klinik i Grækenland. Den modtager flere positive anmeldelser fra flere personer rundt om i verden.

Den har derudover også over 20 års erfaring, og derfor været med til at udvikle teknologien indenfor hårtransplantation. Klinikken gør også brug af den populære FUE-metode. Det er en procedure, hvor du kan vende tilbage på arbejde dagen efter.

DHI Medical Group

Den tredje klinik ligger ikke som de andre i Athen. Den ligger i Thessaloniki, som er Grækenlands næststørste by. Der er mulighed for at få et hotelværelse tæt på klinikken. DHI Medical Group er en af de første klinikker indenfor hår tab. Den har erfaring for 48 år, og er derfor en meget velkendt klinik.

Klinikken har derudover vundet flere priser, blandt andet som en af de bedste hårtransplantationsklinikker i Europa i 2018. De bruger deres egen teknik DHI-metode. Her bruger de redskaber til indgrebet, som de er specielt lavet til DHI-metoden.

Disse tre klinikker er alle tre førende inden for hårtransplantation i Grækenland. Derfor er der også gode muligheder for at finde gode klinikker og kirurger til dette i dette land.

Hvordan foregår det?

Det kan være lidt uoverskueligt at overskue, hvordan det hele forgår og især når det er i udlandet. Det behøver det dog ikke at være, da det er en forholdsvis nem procedure. Som det første skal du beslutte, hvilken klinik du ønsker, hvorefter du skal bestille en tid.

Læs også om hårtransplantation i Tyrkiet

Derefter skal du booke flybilletter og hotel, og så er du sådan set klar til din rejse. Når du kommer derned, så er der en procedure som er meget ens for alle klinikkerne. Den ser således ud:

  • Du vil blive taget imod i Grækenland
  • Du vil møde teamet, og har mulighed for at spørge om eventuelle spørgsmål
  • Du møder typisk op dagen efter første konsultation, hvor så hårtransplantationen foretages
  • Dagen efter er der et opfølgende møde

En hårtransplantation gør ikke ondt, og der er ikke noget problem i at gå rundt i byen, efter du har fået fortaget en hårtransplantation.

Du bør dog beskytte det behandlede område mod direkte sollys. Der er derfor rig mulighed for at udforske de græske byer, mens du er dernede.

Prisen på hårtransplantation i Grækenland

Prisen er som sagt lavere i Grækenland end i Danmark. Priserne varigere efter, hvor mange hår der skal dække det aktuelle område. I Danmark koster en hårtransplantation næsten 3 gange som meget som i Grækenland.

I Danmark kan en hårtransplantation godt koste så meget som 35.000 kr. og i Grækenland kan det koste helt ned til 15.000 kr.

Der er derfor en del penge at spare ved at rejse til Grækenland, kombineret med du kan gøre en tur ud af det og gøre det til en god oplevelse og minde for livet.

 

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5