Hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker større bryster?

Er du ked af størrelsen på dine bryster, og kunne du i den forbindelse godt tænke dig at få større bryster? Der er i dag flere forskellige muligheder for dig, der drømmer om større bryster.

større bryster artikel
Udgivet 17.06.2021 | Senest redigeret 08.10.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Det er for eksempel muligt at få lavet større nye bryster på privatklinikker rundt omkring i landet, men der findes også forskellige metoder til dig, der foretrækker større bryster uden operation.

Du skal derfor ikke være ked af at have små bryster, da der altså findes flere løsninger på dette, og du kan læse meget mere om, hvordan du kan få større bryster, her i artiklen.

 

Hvordan får man større bryster?

Går du og drømmer om større bryster, er du langt fra den eneste. En mere fyldig og større barm er nemlig noget, utallige kvinder godt kunne tænke sig.

Faktisk viser det sig, at en rigtig stor andel af danske kvinder mellem 18 og 35 år er utilfredse med deres bryststørrelse.

cerix logo

Vi anbefaler CeriX

Cerix hjælper mange hundrede danske kvinder hvert år med brystforstørrende operationer. Hvis du er utilfreds med dine bryster kan du få en uforpligtende konsultation.

Læs mere
9.2score
Ad

Roskilde Privathospital

En af Danmarks ældste og mest populære klinikker indenfor brystoperationer af alle slags (silikone, implantater, BFO, brystløst etc.)

Læs mere
9.1score
Ad

Størrelsen på dine bryster er genetisk bestemt, men der er som sagt flere muligheder for dig, der gerne vil have større bryster, og det kan både gøres naturligt og kirurgisk.

Bryststørrelsen spiller en meget vigtig rolle, når det kommer til kvinders selvforståelse. Fylder det derfor meget i din hverdag, og er du meget ked af størrelsen på dine bryster, bør du bestemt undersøge de forskellige muligheder, der findes i dag.

Sådan kan du få lavet større bryster

Vil du gerne have større bryster, kan du få foretaget en brystforstørrelse. Denne type indgreb hører til blandt de mest populære kosmetiske operationer.

Man mener, at ca. 30.000 kvinder i Danmark har silikonebryster, men der findes ikke officielle tal på dette. I den forbindelse skal du først og fremmest beslutte dig for, om du ønsker brystimplantater med silikone eller med saltvand.

8 ting du skal vide om silikonebryster

Næsten alle brystforstørrende operationer bliver gennemført med silikone, mens saltvand hovedsageligt bruges til rekonstruktionen af et nyt bryst.

Endvidere skal det nævnes, at saltvand giver en anden konsistens sammenlignet med silikone. Det betyder, at brystimplantatet af silikone nemmere kan imitere et naturligt bryst.

Herudover kan der opstå varme-kulde-påvirkning, hvis du vælger saltvand, og endelig kan det ved valg af saltvand være nødvendigt med en ny operation, såfremt der skulle gå hul på membranen.

Hvordan foregår en brystforstørrende operation?

Når du har valgt, om du vil have brystimplantater med saltvand eller silikone, bliver dette lagt enten under eller over din brystmuskel.

Roskilde Privathospital

En af Danmarks ældste og mest populære klinikker indenfor brystoperationer af alle slags (silikone, implantater, BFO, brystløst etc.)

Læs mere
9.1score
Ad

Såfremt du har et lille bryst og desuden er meget tynd, vil man som regel lægge implantatet under musklen. På den måde kommer dit bryst nemlig til at se meget mere naturligt ud.

Omvendt vil man oftest lægge implantat over din brystmuskel, hvis dit bryst i forvejen hænger. På den måde undgår man nemlig, at brystet ikke ender med at sidde for højt placeret.

Det vil altså sige, at brystimplantatets placering i høj grad handler om, hvordan du ser ud, men det handler også om den enkelte kirurgs præferencer.

Hvordan lægger kirurgen snittet?

Der er tre adgangsveje, når det kommer til at lægge snittet. Kirurgen kan enten lægge det under brystet, omkring brystvorten eller i armhulen. Det er mest almindeligt herhjemme i Danmark, at kirurgen vælger at lægge snittet under brystet.

Det skyldes blandt andet, at arret vil være godt gemt væk under brystet, og det giver desuden en god og mere hensigtsmæssig adgang, når man skal sætte implantatet ind. Der er dog både fordele og ulemper ved alle tre forskellige adgangsveje.

Vælger du at få lagt snittet i armhulen eller omkring brystvorten, vil du opleve, at det vil være væsentligt mindre synligt sammenlignet med et snit i folden under dit bryst.

Til gengæld vil et snit om brystvorten kunne resultere i, at arret bliver blegere at se på end selve brystvorten, og på den måde ender det med at blive synligt alligevel.

Endvidere vil et snit omkring brystvorten kunne give dig problemer med amning på et senere tidspunkt i livet, i og med at man kan komme til at gøre skade på mælkegangene.

Vælger du at få lagt snittet i din armhule, vil du nærmest ikke kunne se det efterfølgende. Til gengæld er det svært for kirurgen at placere brystimplantatet helt korrekt, og der er desuden en betydeligt større risiko for, at man vil kunne komme til at gøre skade på en række vigtige nervebaner i dette område.

Det bør du være særligt opmærksom på ved en operation

Overvejer du at få lavet større bryster ved hjælp af en kirurgisk operation, er der forskellige ting, du bør være særligt opmærksom på. Først og fremmest skal du vide, at brystimplantaterne ikke holder for evigt.

Dette er til trods for, at flere producenter lover livsvarig garanti på deres produkter. Det anbefales i den forbindelse, at man skifter sine silikoneimplantater ud, efter at man har haft dem i en årrække, og anbefalingen herhjemme i Danmark hedder 12 til 25 år.

Der har altid været stor diskussion om, hvorvidt implantater med silikone er farlige eller ej på længere sigt. I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at det uden tvivl hører til blandt de produkter, som er allermest undersøgt.

Endvidere bliver der ført offentlig kontrol med de produkter og metoder, de danske læger anvender. Der burde derfor ikke være noget at frygte.

Der gælder strikse regler om brystimplantater i Danmark

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt at nævne, at der gælder strikse regler, når det kommer til implantater i Danmark. For eksempel må danske læger kun anvende brystimplantater, som er CE-mærkede.

Det betyder, at de skal opfylde forskellige krav, og det er for eksempel krav om holdbarhed og fremstilling. Der findes i dag forskellige muligheder, når det kommer til CE-mærkede implantater.

Disse adskiller sig blandt andet, når det kommer til overflade, konsistens, fyldmateriale og facon. Du kan desuden vælge imellem dråbeformede og runde implantater.

De dråbeformede implantater har oftest en silikone, der er sejtflydende, og det resulterer i en mere stabil form. Til gengæld kan de dråbeformede implantater give et større ar sammenlignet med de runde implantater, og de er desuden lidt fastere i konsistensen.

Potentielle risici forbundet med at få lavet større bryster

På trods af at der bliver ført offentlig kontrol, og silikoneimplantaterne er velundersøgte, er der naturligvis en række potentielle risici forbundet med at få lavet større bryster.

Du vil for eksempel kunne opleve, at der opstår infektion eller blødninger. Endvidere kan det ske, at følsomheden omkring arret bliver mindre, og at man kan tilmed miste følsomheden i selve brystvorten.

En anden potentiel risiko er, at der opstår enten kapselstramning eller kapseldannelse, der resulterer i ubehag.

Din krop vil desuden naturligt danne en bindevævshinde rundt om implantatet. For nogle kvinder kan det ske, at denne hinde trækker sig meget kraftigt sammen.

Det resulterer først og fremmest i, at brystet bliver mere fast og rundt, men med tiden kan denne hinde skrumpe, og så ændrer brystet form. For nogle kvinder bliver det meget hårdt og kugleformet, og det kan også resultere i smerter og ømhed.

Man oplever som regel denne kapseldannelse inden for det første år efter operationen. Den kan dog også komme senere hen, og den kan somme tider opleves så smertefuld hos nogle kvinder, at den kræver en yderligere operation.

Til en sådan operation vil kirurgen tage implantatet ud, fjerne eller løsne arvævskapslen, hvorefter et nyt brystimplantat bliver sat ind, såfremt det gamle ikke kan bruges igen.

Hvis du fortryder, at du har fået lavet større bryster

Skulle du ende ud i den situation, at du ender med at fortryde, at du har fået foretaget en brystforstørrende operation, er det ikke noget problem. Man kan nemlig sagtens få fjernet brystimplantaterne igen.

Dog skal det nævnes, at du selvfølgelig ikke kan vide, om dine bryster vil komme til at ligne dem, du havde tidligere. Dette afhænger blandt andet af tiden mellem den første operation og så til, at du vælger at få implantaterne fjernet.  

Hvis du er utilfreds med resultatet af din operation

Det kan naturligvis ske, at du ikke er tilfreds med resultatet af din operation. I den forbindelse har du mulighed for at klage til Patientombuddet.

Her skal du dog forvente, at chancerne for at få medhold er meget lille – i hvert fald hvis du klager udelukkende på baggrund af, at resultatet af operationen ikke blev, som du havde forventet.

Levede lægen således op til den faglige standard ellers, vil du ikke kunne få ret til en erstatning.

Du skal selv betale for en brystforstørrende operation

Ønsker du større bryster, skal du selv betale for operationen, der enten kan foregå på en privatklinik eller på et hospital. Det skyldes, at det offentlige sundhedsvæsen ikke betaler for brystforstørrende operationer, ligesom at de heller ikke udfører dem.

Det er dog vigtigt at nævne, at der kan være nogle undtagelser i den forbindelse. Har du for eksempel fået fjernet begge dine bryster, vil det være muligt at diskutere med lægen eller kirurgen om mulighederne for, at disse bliver større, end de var tidligere.

Dette skal dog selvfølgelig være inden for rimelighedens grænser, og de skal desuden passe til dig. Er der derimod tale om en brystformindskende operation, kan kvinder godt få dette foretaget i det offentlige sygehusvæsen.

Dette gør sig dog kun gældende, hvis kvinden har fysiske eller psykiske problemer, fordi brysterne er meget tunge og store. For nogle kvinder begrænser store bryster normal fysisk aktivitet, ligesom at det kan resultere i alvorlige smerter i både ryg, skuldre og nakke.

Få lavet større bryster ved hjælp af dit eget fedt

Du er nu blevet præsenteret for, hvordan du kan få lavet større bryster gennem et kirurgisk indgreb med brystimplantater. Men der findes faktisk også en anden løsning, og det er, at du kan få lavet større bryster ved, at man bruger dit eget fedt.

Dette indgreb foregår ved, at kirurgen suger fedt ud af din egen krop ved hjælp af en tynd kanyle, hvorefter vedkommende sprøjter det ind i dine bryster i stedet. Det foregår oftest ved, at man suger fedtet fra dine balder, lår eller mave.

Der er her tale om en mere skånsom behandling, sammenlignet med hvis du skal have lagt et snit. Til gengæld giver en behandling med enten silikone- eller saltvandsimplantater et mere permanent resultat.

Det skyldes, at en del af det fedt, du får tilføjet til dine bryster, vil gå tabt efter din behandling. Der er således fordele og ulemper ved begge metoder, og er du i tvivl om, hvilken metode du bør vælge, kan du med fordel søge råd hos en privatklinik.

En brystforstørrende operation er en lang proces

Du skal vide, at en brystforstørrende operation er en lang proces, og det gælder, uanset hvilken behandling du vælger. Du bør dog ikke være nervøs, da du som patient vil få den rigtige vejledning gennem hvert forløb.

Før operationen skal du til en indledende konsultation, hvor du kan stille spørgsmål, og du vil desuden kunne blive meget klogere på, hvilke resultater du vil kunne forvente, hvis du i sidste ende siger ja til operationen.

Før operationen lærer du også mere om, hvordan du forbereder dig bedst muligt inden din behandling.

Skal du have en brystforstørrende operation med silikoneimplantater, sker dette naturligvis under fuld narkose, og her er det særligt vigtigt, at du forbereder dig korrekt. 

Der kan forekomme bivirkninger lige efter operationen

Efter du har fået foretaget en operation, der giver dig større bryster, skal du være opmærksom på, at der kan forekomme en række bivirkninger. Disse vil dog ikke være de samme, hvis du har fået foretaget en behandling med dit eget fedt.

Ved en brystforstørrende operation, hvor du får indlagt silikoneimplantater, er det helt normalt, at der forekommer smerter, ømhed og muligvis også følelsesløshed.

I den forbindelse er det vigtigt, at du forholder dig helt i ro, og du vil også få masser af gode råd til, hvordan du bedst muligt kommer igennem denne periode, forinden af lægen eller kirurgen.

Efter behandlingen vil du desuden blive indkaldt til en opfølgende kontrol. Her bliver dine fremskridt vurderet sammen med det endelige resultat af behandlingen.

Har du fået udført en behandling med silikoneimplantater, kan du forvente, at der sagtens kan gå op til et halvt år før, at man er i stand til at vurdere resultatet endeligt.

Hvad koster det at få større bryster? 

Der er naturligvis stor forskel på prisen på en brystforstørrende operation, og prisen afhænger blandt andet af, hvilken behandling du ønsker, og hvilken klinik du vælger. Det kommer altså an på, hvor omfattende indgrebet er, men også hvor god en kvalitet du gerne vil have.

I den forbindelse anbefales det naturligvis, at du kun overvejer de bedste klinikker i Danmark, der er i stand til at tilbyde en behandling i høj kvalitet, og hvor du føler dig tryg fra start til slut undervejs i processen. På den måde er du nemlig sikret et naturligt og flot resultat.

Er der tale om en helt almindelig brystforstørrende operation, kan du regne med, at priserne vil ligge mellem 30.000 og 40.000 kr.

Dette afhænger blandt andet af størrelsen, altså hvor mange milliliter du gerne vil have, at brystimplantaterne skal indeholde.

Endvidere spiller kvaliteten på implantaterne en vigtig rolle i forhold til prisen, og der er uden tvivl nogle implantater, der vil være billigere sammenlignet med andre. 

Hvordan får man større bryster uden operation?

Det er ikke alle kvinder, der ønsker en stor, dyr og omfattende operation i jagten på større bryster. Gør det sig heller ikke gældende for dig, er det heldigvis også en mulighed at få større bryster naturligt.

Der findes nemlig forskellige metoder og præparater, der kan give dig større bryster uden operation. Det skal dog nævnes, at det ikke er alle, der har en dokumenteret effekt, og herudover er der meget stor forskel i forhold til prisen.

Tøver du således med at skulle bruge mange penge og tid på at få lavet større bryster ved hjælp af et indgreb, kan du søge til de mere naturlige metoder, der ikke involverer kirurgi.

Valg af BH spiller en stor rolle 

Drømmer du om større bryster, bør du investere i en push-up BH. Denne vil nemlig kunne give din barm mærkbar volumen, så længe den er godt polstret.

Endvidere vil en god push-up BH kunne gøre sådan, at dine bryster kommer til at se meget mere faste ud. Med det samme vil den altså kunne give indtrykket af, at du har en meget fyldig og større barn, i og med at denne type BH kan give et markant løft til dine bryster.

Endvidere bør du undgå de helt tynde BH’er eller blonde BH’er, såfremt du ikke er glad for størrelsen på dine bryster. De gør nemlig ikke noget godt for dig, der ønsker større bryster, og det skyldes, at de oftest er gennemsigtige, og de sidder desuden helt tæt ind til brystet.

I stedet bør du vælge en model med polstring eller push-up, ligesom at den helst skal være i et tykt materiale.

Sådan finder du den rette BH-størrelse

Det er endvidere vigtigt, at du finder den helt rette BH-størrelse, hvis du gerne vil skabe illusionen om, at du har større bryster, end du reelt set har. Der er mange kvinder, der går med en BH, som enten er for stor eller for lille.

På den måde kommer ens bryster meget hurtigt til at virke mindre, end de faktisk er. Når du skal ud at finde den rette BH-størrelse, er det vigtigt, at BH’en formår at løfte dine bryster, og at den giver den rette støtte.

Den bør bestemt ikke gøre dine bryster flade. Er du i tvivl om, hvorvidt du går med den rette BH eller ej, kan du med fordel bede om at få lavet en opmåling næste gang, at du skal købe nyt undertøj.

Husk at tænke over din kropsholdning

For at opnå større bryster kan du også med fordel begynde at tænke over din kropsholdning. Der er nemlig visse kvinder, der oplever, at deres bryster synes markant mindre, end hvad de rent faktisk er, hvis de har en faldende eller meget doven kropsholdning.

Derfor skal du tænke over, at du skal huske at rette dig op, holde dit hoved højt samt at trække dine skuldre tilbage. Du vil med garanti blive overrasket over, hvor meget dette lille tip egentlig kan gøre i forhold til at få større bryster øjeblikkeligt.

Endvidere vil du opdage, at du samtidig får en mere selvsikker udstråling, da en sund kropsholdning har stor indflydelse på selvtilliden.

Få større bryster ved hjælp af træning

Du kan også få større bryster naturligt ved hjælp af træning. Du kan nemlig forbedre dine bryster gennem styrketræning, samtidig med at det er rigtig godt for din generelle sundhed samt dit humør.

Der er rigtig mange mennesker, der er skeptiske omkring dette, og sidder du også nu og tænker ”Hvordan får man større bryster ved hjælp af træning?”, bør du vide, at regelmæssig styrketræning kan opbygge musklerne under brysterne.

Det betyder, at du ved hjælp af træning kan forbedre både fasthed og størrelsen på det overliggende bryst.

Disse træningsøvelser bør du lave for at få større bryster

Vil du gerne opnå større bryster gennem din træning, er det blandt andet en god idé at lave armbøjninger. For at udføre korrekte armbøjninger er det vigtigt, at du stiller dig på dine knæ og hænder, hvorefter du strækker benene bag dig, således du kun holder balancen ved hjælp af føddernes spidser.

Herefter bøjer du dine arme, så din krop sænkes ned mod jorden. Du vender tilbage til den oprindelige position ved hjælp af brugen af dit bryst og dine arme, og her er det vigtigt, at dine hofter er højt hævet, og at din ryg er helt lige.

For at du kan udføre en korrekt armbøjning er det nemlig af afgørende betydning, at kroppen forbliver i en helt lige linje hele tiden.

Udfør tre sæt armbøjninger bestående af 12 til 15 gentagelser, og gør dette tre til fem gange ugentligt. På den måde vil du hurtigere kunne opnå mere faste og større bryster. 

Brystpres – sådan gør du det rigtigt

En anden god øvelse for dig, der gerne vil have større bryster, er naturligvis brystpres. For at udføre denne øvelse på korrekt vis skal du ligge på din ryg, mens dine fødder er fladt på gulvet, og dine knæ er bøjet.

Herefter skal du have en håndvægt i hver hånd, og så er det vigtigt, at dine albuer er bøjet 90 grader. Løft dernæst håndvægtene op imod loftet – helt indtil, at de rører hinanden, og til dette skal du anvende dine brystmuskler.

Du skal efterfølgende sænke vægtene igen, til at de når deres udgangsposition, og dette skal gøres i et jævnt og langsomt tempo.

For at få større bryster naturligt bør du gøre dette tre til fem gange om ugen, og der skal være tale om tre sæt bestående af 12 til 15 gentagelser.

Træn også dine muskler i skuldre og ryg

Der er mange, der helt naturligt tænker, at det kun er brystmusklerne, man skal fokusere på, såfremt man drømmer om at få større bryster naturligt.

Men sådan forholder det sig ikke, og det er blandt andet vigtigt, at du også husker at træne dine muskler i skuldre og ryg.

Generelt bør du træne samtlige af de store muskelgrupper i kroppen, og det er vigtigt, at det gøres hver eneste uge. På den måde forebygger du blandt andet skader, ligesom at det er med til at give dig maksimal styrke.

Når du toner de andre muskelgrupper i kroppen, kan det tilmed have en positiv effekt på, hvordan dine bryster ser ud. Husker du for eksempel at træne dine ryg- og skuldermuskler løbende, vil det resultere i en mere fast og tonet overkrop, og det gør igen, at du nemmere kan vedligeholde den sunde og ranke kropsholdning.

Det er derfor vigtigt, at du ikke kun fokuserer på brystmusklerne, mens du træner, fordi de andre muskelgrupper er mindst lige så vigtige.

Afprøv forskellige brystforstørrende naturmidler

For dig, der gerne vil have større bryster, skal du også vide, at der findes brystforstørrende naturmidler. Disse er eksempelvis plantebaserede kosttilskud eller urter, der alle resulterer i, at du kan få større bryster naturligt.

Det er i den forbindelse vigtigt at nævne, at det ikke er alle disse midler, der ligger videnskabelige beviser bag.

Ikke desto mindre er flere og flere kvinder begyndt at tage denne form for medicin, og det er især ingredienser som fennikel, kava, savpalme, bukkehorn og vilde yams, der er kendte for at kunne kvinder større bryster.

Få større bryster med udvalgte cremer og olier

Der er også nogle udvalgte cremer og olie, der hævder, at de vil kunne give dig større bryster. På samme måde som med naturmidlerne er der dog også kun her meget lidt – hvis der da overhovedet er nogen – videnskabelig dokumentation for, at disse har en effekt i forhold til brystvækst.

Der er dog en række kvinder, der siger, at de har anvendt enten cremer eller olier med stor succes og derigennem fået større bryster. Det kan derfor være værd at afprøve for dig, der drømmer om at få større bryster.

Hvordan får man større bryster med medicin?

En anden måde at opnå større bryster uden operation er ved hjælp af medicin. Der er eksempelvis mange kvinder, der oplever følelsen af at få større bryster, mens de er på p-piller.

Brystvækst er da også en helt almindelig bivirkning ved indtagelsen af mange hormonbaserede p-piller, og størstedelen af de p-piller, der bliver solgt i dag, indeholder østrogen, som kan resultere i en svag vækst af brystet.

Det skal dog nævnes, at det bestemt ikke anbefales, at du indtager p-piller kun ud fra det grundlag, at du gerne vil have større bryster.

Det skyldes, at p-piller er en meget stærk medicin, der tilmed kan have en række alvorlige – dog sjældne – bivirkninger. Disse kan for eksempel være hovedpine, kvalme, humørsvingninger, pletblødning og så videre.

Derfor er det vigtigt, at du opsøger din læge, inden du begynder på p-piller.

Progesteron kan forårsage mild vækst af brysterne

Der er desuden nogle kvinder, der har succes med terapi i kampen om at få større bryster uden operation. I den forbindelse er der flere, der har afprøvet progesteronterapi.

Progesteron er et kvindeligt kønshormon, der er naturligt forekommende, og som det er muligt at ordinere til forskellige årsager. På samme måde som østrogen kan det forårsage en mild vækst af dine bryster.

Det er dog også her vigtigt at nævne, at progesteron er rigtig medicin, og at du derfor ikke bør indtage det alene med formålet om at få større bryster.

Derfor bør du kun tage progesteron, såfremt din læge har anbefalet det til dig i forbindelse med andre årsager.

Få større bryster naturligt ved hjælp af brystmassage

Der er visse kilder, der hævder, at massage af brysterne med den rette teknik kan resultere i en svag vækst. I den forbindelse kan du med fordel kombinere dette med cremer eller olier, der også siges at fremme brystvæksten.

Der er dog ingen videnskabelige beviser for, at du kan få større bryster blot ved hjælp af at massere dem.

Til gengæld er det afslappende, og det føles desuden rigtig rart, hvilket kan have en positiv effekt på dit humør, hvorfor det bestemt er værd at afprøve.

Endvidere er metoden billig og sikker, og der er derfor mange gode grunde til at få brystmassage i ny og næ.

Gør brysterne visuelt større ved hjælp af din påklædning

Det er sikkert de færreste kvinder, der tænker over dette, men faktisk har påklædningen også en stor betydning, i forhold til hvordan dine bryster fremstår.

Du kan derfor få visuelt større bryster ved at begynde at gå i noget tøj, som er i stand til at fremhæve dine naturlige kurver.

Hvis du for eksempel bærer tøj, der har en detalje på brystet, kan det være med til at skabe en illusion om, at du har større bryster, end du egentlig har.

Mikro-laserterapi kan forme dine bryster

Endelig er der flere kvinder, der har forsøgt at få større bryster ved hjælp af mikro-laserterapi, og dette er således et andet alternativ til dig, der ikke ønsker brystforstørrende plastikkirurgi.

Metoden kan forme og forstørre dine bryster, og det sker ved hjælp af pulserende lys, der er meget intens.

Laserterapien virker på den måde, at den går ind og tilskynder produktionen af østrogen hos kvinden, og det hjælper til en mere naturlig vækstproces, som potentielt kan give dig større bryster.

Det skal dog nævnes, at det vil være nødvendigt med flere behandlinger, og det kræver derfor masser af tid og tålmodighed, før du kan se en mærkbar forskel på dine bryster.

Husk altid at gøre det, der giver bedst mening for dig.

 

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5